21 December 2011

siape na join emy share dia punya hobby

SAJE gedix letak pic incik hati. .>,<
assalamualaikum, ,salam sejahtera dan salam 1 malaysia. .hari ni emy na share dengan korang-korang semua pasal hoby emy yang mengilakk sekarang. .sebelum 2 , ,emy rase lame gax emy x update blog emy sbb ke'BZ'an emy yang tak dapat dielakkan. .hhuuuaaaaaaa. .sampai update status FB "rInDu DeKaT bLoG"!~

yang ni salah satu ye. .
 berbulik pada. .nah amix kau keluar bahasa BANJAR mummy emy. .berbalik pada tajuk kita tdy. .pic diatas 2 telah mengatakan emy gilak berposing dan gilak take pic ikut dann sampai full memory :). .lepas 2 edit then upload masuk FACEBOOK. .pahtu mintak member like ramai-ramai. .----->TAK MALU :)

tempat ni cantek na buad prawedding. .
 dah lepas soh friend like ramai-ramai. .lepas 2 member tegur "mak aii gilo banyak aii folder picture eykau. ."ehhhh ! baik jgn tegur . .sbb jawapan emy ialah "suko hati eden lha. .camera eden eykau ke camera eden. .". .xde lha. .gurau je .da minatkan. .na buad macam mne. .:)
yang ni konon-konon ye BZ lha tngok pic yang telah berjaya diambil. .
so, ,sape yang ada minat mcm emy bole lha follow emy kita share same pasal camera kesayangan kita 2. .lps 2 bole share yang lain2 juak. .

p/s: sory kepada orang negeri 9. .emy xreti cakap pon negeri. .cme dngar2 kwn2 ckp je. .jgn mre k. .
thanks sudi bace. .:)
ツ Thanks For Reading ツ


Anda Like Anda Sebarkan

4 comments:

ayanuts said...

baju tu cantik ;)

Emy Ellyana said...

na ke. .bole kasi. .hehe

Miss Nadya said...

apa nk ckp eh..jom gedik gedik..hehe..
P/s : kakak nk duit pink jgk..

Emy Ellyana said...

jum lha. .set time jak bila. .