25 December 2011

dulu zaman ni aku ngn kembar aku ala-ala top model. .HeHe


assalamualaikum , , salam sejahtera , ,dan salam 1 MALAYSIA. .
hari ni emy happy sangat-sangt dapat hang out dengan #miss nadya. .sape sangka hari emy sampai ngis-ngis lps berjalan. .oke lha xmo cite lebih2. .ni emy na story pasal kembar emy kat skola..


contohnye ni. .mesti pink. .pink. .pink
mse ni projek kerjaya selama kami belajar 2tahun kat skola 2. .kononnye nak jadi mak andam. .kelas kau nyahhh. .yang ni kembar emy . .nme dia eyna. .kembar perangai je.. ape kami buad semua sme. .colour kami suka. .bju kami suka. .ape sje kami suka mesti same. .


ni baju emy yang colour pink. .bju raye buad bju projek. .

ni eyna kay bju purple + pink. .

p/s :eyna kau kawan aku sampai mati. .love u sygssss >__<
ツ Thanks For Reading ツ


Anda Like Anda Sebarkan

3 comments:

Syuhada Nur Ekhwan said...

wohooeww ..
korang kembar yg cantik :)

Emy Ellyana said...

thanks sygsss. .

Miss Nadya said...

ter tag kamu pulak..:)

http://www.nornadiah.com/2012/01/dunia-2011-2012.html