01 September 2012

the making of songket & wedding dress~takde korang takde la mcm ni

assalamualaikum. .hallow ulosss!!lame mak tak update blog kan, .sorry sekarang sedang sibok sesi suai kenal encik eham3 saya dengan nenek saya . .so takde mase nak update blog. .so, ,hari ni nak story pasal the making of phtoshoot songket & wedding dress aritu la kan. .tak banyak pic yg spontan. .ni je mak mampu kasi korang-II tengok. .SILAKAN ~































































ni la orang-II yang ada Dsekeliling saya time susa dan senang. .thanks u uolss. .hope uols happy with me. .lepas ni bole bergilak macam ni lagi oke. .


ツ Thanks For Reading ツ


Anda Like Anda Sebarkan

2 comments:

piko ija said...

lame x shoot model..hehe....pnuh ngn gaya nk shoot

Emy Ellyana said...

Kalau nak shoot model emy bole je