03 August 2012

photoshoot wedding dress by photog in the world


assalamualaikum..
hye!!hari tu emy dah janji nak upload pic-II photoshoot baru-II ni kan. .oke walaupon model tak cantik tapi gambar dari photog-II yg hebat sangat memuaskan. .terima kasih sekali lagi dari pihak AMY sdn.bhd. (tah bila mase ada)hahahah

by mirul story

photog by mirul story
sebenarnya emy memang teringin sangat nak pakai wedding dress. .bila dah dapat sangat-II excited nak bergambar dengan niat nak buli semua photog haritu. .lastly,,emy yang kene buli dulu. .hampeh~. .anyway ,,ni pengalaman yang sangat beharga dari butik mamber emy sendiri. .jom tngok pic lain plak

photog by airul naim
edit by me
dress by eyla ezora
make up by emy ellyana
photog by airul naim
edit by me
dress by eyla ezora
make up by emy ellyana

photog by airul naim
edit by me
dress by eyla ezora
make up by emy ellyana

photog by airul naim
edit by me
dress by eyla ezora
make up by emy ellyana
photog by mirul story
edit by mirul story
dress by eyla ezora
make up by emy ellyana
ni je gmbar yang siap diedit. .yang lain semua tak siap lagi & kerana tak sabarnya perangai ni ler jadi ye. .pic ye sikit jerk dapat uplaod. .pape pon dah lme tngu nak update pasal photoshoot ni. .tapi pic tak siap lagi macam mane na update kan. .pape pon doakan lepas raye ni ada lagi photoshoot dari butik mamber. .

#terima kasih kepada photog yang sangat best --->mirul story ,,xbob link & airul naim
#tak lupa kepada PA saya yang sangat setia --->eyla ezora. .thanks you very much
#tak lupa jugak kat adik manis yang sudi jadi bidadari saya   ♥  u so much



ツ Thanks For Reading ツ


Anda Like Anda Sebarkan

2 comments:

Ikhmal Yusoff said...

nice pic..btw sy photog sambilan..hehe :)

Emy Ellyana said...

insyaallah ada rezeki kita bekejra bersama pulak lepas ni. .hihi